B2B – SITTINGSUITS

B2B

Sittingsuits kan användas för ett brett utbud av utomhusevenemang som festivaler, konserter, sportevenemang, trädgårdsfester och som erbjudanden för gäster på uteserveringar eller spahotell.

 

Sittingsuits kan köpas från min. 15 st., Till konkurrenskraftiga priser - för priser och ytterligare information - vänligen kontakta oss på info@sittingsuits.com, eller se ytterligare kontaktinformation här.

.

 

Sittingsuits är också lämpliga som företagspresenter och personalkläder eller som kund- och event merchandise.

CUSTOMIZERING

Vi kan skräddarsy Sittingsuits efter dina unika varumärkesbehov. Vi kan skriva ut din logotyp på våra färger från lagret eller anpassa efter specifika färgbehov, tryck eller material. Allt är möjligt - kontakta oss gärna för mer information eller för presentationer anpassade till ditt varumärke.

 

Våra kunder inkluderar restauranger, hotell, dryckeproducenter, sportklubbar, festivaler, varumärken och sponsorer.

RESTAURANTER OCH HOTELL

Sittingsuits är ett miljövänligt alternativ till filtar och utomhus värmare på restauranger. De är designade för att bäras över din egen kappa eller jacka - som ett extra lager medan du sitter bekvämt i stolen. Sittingsuits är ett roligt sätt att ge dina gäster en ny mysig upplevelse.

 

Sittingsuits har sidöppningar så att du kan nå i din egen ficka eller väska utan att ta av dig din Sittingsuit. Spillda drycker trillar av det vattenavvisande ämnet utan att lämna fläckar.

 

Genom att erbjuda dina gäster att använda Sittingsuits kan du hålla dem avslappnade och varma och ju mer de trivs ju längre stannar dina gäster. Erbjud oöverträffad komfort och "Original Dansk Hygge".

 

Sittingsuits är naturligtvis miljövänligt tillverkade av återvunnit material!

SPORT

Sittingsuits är ett varmt nöje till alla typer av utomhussporter, från segling och vintersimning, till golf och fotboll. Den håller er varm och styrkar samtidigt din synlighet och teamspirit med logotyper och färger som stöder ditt varumärke. Vi anpassar Sittingsuits till allt från idrottsklubbar, arenor och fanklubbar till sponsorer och VIP’s.

KONTAKTA OSS

Om du vill köpa Sittingsuits till ditt företag eller butik - kontakta oss på info@sittingsuits.com eller här..

Ändra språk

Swedish