ARTIST EDITION - SITTINGSUITS icon

ARTIST EDITION

Sittingsuits kombinerar hållbara friluftskläder med kreativa talanger från framväxande och etablerade internationella konstnärer.

Vår konstnärssamarbetsprocess fokuserar på att välja konstnärer som delar våra värderingar om hållbarhet, friluftsliv och innovativ design. Vi samarbetar nära med dem för att utveckla unika designer som representerar både deras stil och vårt varumärkes vision.

Vi är stolta över att visa våra samarbetande konstnärers verk på vår webbplats och sociala mediekanaler, och hjälpa dem att nå en bredare publik samtidigt som vi främjar en kreativ gemenskap. Vårt mål är att bidra till den kreativa gemenskapen och inspirera andra att omfamna samarbete och stödja konstnärlig talang.

Följ oss på vår resa när vi växer och utvecklas, engagerade i att vårda konstnärlig talang och främja hållbara metoder. Utforska vårt distinkta produktsortiment, lär dig om våra samarbeten och bli en del av en gemenskap som värdesätter kreativitet, hållbarhet och stöd för internationell talang.

Sök

Ändra språk

Choose your Store