PRODUKT INFO – SITTINGSUITS

PRODUKT INFO

Sittingsuits är det hållbara komplementet till ditt friluftsliv, som kan användas året runt i trädgårdar, på balkonger och på båten, samt på restauranger och hotell med utomhusområden till sina gäster.

Sittingsuits är för dig som älskar naturen. Det förlänger säsongen och ger dig möjlighet att stanna ute, trots det oförutsägbara svenska vädret.

Den är vindtätt och vattenavvisande och perfekt för socialisering utomhus, uteservering och campingtur. En Sittingsuit är tillräckligt stor för att du kan bära den över din kappa, som ett extra lager vid behov.

 

Den täcker benen ner till anklarna och har också praktiska sidöppningar så att du kan nå in din väska och fickor i din kappa. Koppla av och njut av oöverträffad komfort och "Original Dansk Hygge”.

   

Sittingsuits är tillverkade av kemiskt testade Oeko-tex-certifierade material och fodret är tillverkat av 100% återvunnen plast eller RPET-certifierad av Global Recycled Standard. (Läs mer)

  Sittingsuits är lätta att underhålla och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Endast enstaka maskintvättar behövs och de lufttorkas på 15 minuter. Torktumlare är inte nödvändig.

PRODUKT DATA

Fodret: 100% återvunnen plast (plastflaskor) / RPET / Global Recycled Standard / Oeko-tex-certifierad

 

Tyg: 100% polyester / Oeko-tex certifierat

 

Tvätt / skötsel: Maskintvätt 40 ° C / Torktumlare krävs inte / Lufttork på 15 minuter (rekommenderas)

 

Enhetsvikt: 1,2 kg

 

Ideel temperatur: -5 ° C till 20 ° C

CERTIFICERINGAR

Vår fyllning är certifierad av Global Recycled Standard Alla våra material är certifierade av Oeko-Tex Alla våra partnerfabriker arbetar enligt: Quality management ISO9001 Environmental Management ISO 14001 Occupational Healthand Safety Management OHSAS 18001 Amfori BSCI

Ändra språk

Swedish