PRODUKTINFORMATION - SITTINGSUITS icon

PRODUKTINFORMATION

VAD ÄR EN SITTINGSUIT?

Sittingsuits är det hållbara komplementet till ditt friluftsliv, som kan användas året runt i trädgårdar, på balkonger och på båten, samt på restauranger och hotell med utomhusområden till sina gäster.

Sittingsuits är för dig som älskar naturen. Det förlänger säsongen och ger dig möjlighet att stanna ute, trots det oförutsägbara svenska vädret.

Den är vindtätt och vattenavvisande och perfekt för socialisering utomhus, uteservering och campingtur. En Sittingsuit är tillräckligt stor för att du kan bära den över din kappa, som ett extra lager vid behov.

Den täcker benen ner till anklarna och har också praktiska sidöppningar så att du kan nå in din väska och fickor i din kappa. Koppla av och njut av oöverträffad komfort och "Original Dansk Hygge”.

FEATURES

DRAGKEDJA
Sittingsuits är utrustade med en kraftfull YKK-dragkedja av högsta kvalitet.

DRAGSNÖREN

Huvan har dragsnören, som kan justeras vid behov. Den överdimensionerade huvan gör det möjligt att utan problem bära en kappa med luva under. På så sätt får du dubbelt skydd mot vind och väder!

SIDOÖPPNINGAR
En Sittingsuit är inte utrustad med fickor – utan istället med praktiska sidoöppningar som ger enkel åtkomst till dina egna fickor eller din väska.

VIND OCH VATTEN
Det vattenavvisande materialet är perfekt i lätt till måttligt regn och du kan utan problem sitta på blöta ytor, som bänkar och gräsmattor. Det är också ett material som andas, och är därför inte att betrakta som regntät – på andra sidan är materialet extremt vindtät och du kommer att upptäcka att den ger lä och skärmar mot även den starkaste vinden.


STORLEK OCH PASSFORM
Alla våra Sittingsuits är unisex och one size - Se storleksguiden


MATERIAL
Sittingsuits är gjorda av kemiskt testade Oeko-tex-certifierade material och fodret är tillverkat av 100% återvunnen plast eller RPET-certifierad av Global Recycled Standard.

Søg

Ändra språk

Choose your Store